Mot Malmö

Blev ledig idag. För det kom inga barn till den förskolan jag skulle till. Kan vara rätt så skönt att va ledig på fredagar också. Helgen blir lixom liiiite längre :)

Idag bär det av mot Malmö för att hämta hem en ny familjemedlem till min syster. En söt liten allergikatt som kommer heta Selma. (Nej det är INGEN nakenkatt för er som trodde det) Det är en långhårig liten sötnos. Tänk om jag bara fick ta hem en sån. Men Fredde säger blankt nej. Men skam den som ger sig. Jag kommer fortsätta tjata ;) Kommer lägga upp bilder på den lilla sötlöken sen så ni får se. Jag kommer bli helt sjuk!


Är det redan höst??

Sitter här och huttrar och fryser. Ska snart bege mig till jobbet. Solen tittar fram lite då och då men den värmer inte ett dugg eftersom det blåser kallt på samma gång :( Det känns lixom som om vi har hoppat över sommaren detta året. Det känns som om den enda sommaren vi fick var när jag och Fredde var i Grekland för 1 månad sedan. Men det känns ju som om det var väldigt länge sen...


Det lär ju inte bli nån mer resa detta året iallafall. Blir eventuellt i januari. Då är vi bjudna på bröllop i Tokyo. Hoppas, hoppas att det inte är så mycket i skolan då så vi kan åka dit. En sån chans får man bara 1 gång i livet. Sen i slutet på januari så är det Annika och Mattias tur. 2 bröllop på 1 månad, hur vanligt är det att man får gå på egentligen? Men det ska bli väldigt roligt. Speciellt eftersom Annika och jag står varandra nära så får jag också vara med och hitta på djävulskap till hennes möhippa... :) Så om någon har några speciella tips, let me know!

38.5 grader som stiger

Väldigt roligt att åka på feber så här på fredagseftermiddagen. Eller inte! Hade ju planer ikväll, men jag får stanna hemma. Tänkte gå på picknick-festivalen. Biljett är ju redan köpt. Fredde får försöka sälja den utanför Bastionen eller nåt. Han ska gå ändå. Det blir typ som en dejt med hans syster. ;) Vill inte låta honom sitta hemma bara för att jag måste. Dumma förkylning! Och dumma feber! :(


Det blev ingen träning för min del igår. Fick ont i kroppen och lederna igår kväll. Men jag tog mig upp tidigt i morse och gick och öppnade på jobbet. Mådde ju bra då, förutom att jag var tjock i halsen och hes.
Men det är väl så det ska vara. När man kommer tillbaka efter semestern så slår det tillbaka mot en. 3 veckor hann jag bara jobba innan baciluskerna tog överhanden. Hoppas jag blir frisk nu tills på måndag. Visserligen är jag obokad, men jag hoppas att dom ringer från bemanningen. Behöver ju prata med dom om att jag kommit in på skolan och inte har nån möjligehet att jobba lika mycket som jag gör. (även fast jag gärna vill) Kommer iallafall försöka hoppa in och jobba några timmar då och då eftersom det är så förbannat roligt! :)

Mannen i mitt liv


♥ Du är det bästa och finaste som hänt mig ♥

En väldigt bra dag ändå

Vaknade med halsont i morse. Inget vidare skönt. Får hoppas det försvinner snart.
Har precis kommit hem från jobbet. Varit en härlig jobbdag! På förmiddagen gick vi till grevaregrundet så barnen fick leka av sig. Kan verkligen rekommendera denna lekplats. Barnen tycker det är superroligt att springa runt i de små husen och fiska fiskar, åka i båten och rida på hästen. Leksaker finns på plats och området är inhängnat med staket och grindar så barnen inte smiter iväg på egna äventyr. ;) Ligger precis bakom Blekinge Museum.




Sen gick vi tillbaka för lunch. Efter lunchen så kom min kära kollega på en toppenidé! Vi åker båten över till Aspö, käkar mellanmålet där och sedan åker vi tillbaka. Det var uppskattat av barnen att åka båten och äta mellanmålet ute på gräset på Aspö. En riktigt bra dag helt enkelt! :)





Ikväll blir det förhoppningsvis träning (om inte halsen blir värre vill säga) Konstigt nog brukar halsont släppa på mig när jag tränar. Sen ska jag och Fredde bestämma lite inför imorgonkväll. Vi har våra funderingar på att gå på den där picknick-festivalen. Det blir isåfall med min svägerska med bihang. :)

Onsdag

Precis kommit hem från jobbet. Har varit en fin dag och riktigt varmt. Härligt att man har möjligheten att vara ute och jobba och kunna gå till stranden om man känner för det :)

Vet inte vad som händer ikväll än. Det enda jag vet är att jag borde ta och leta efter något ätbart här hemma och laga till. Fredde slutar också jobba snart så lika bra att ha nånting på g strax så vi får mat i oss ikväll med :)

Jag borde...

...egentligen vara på stranden eftersom jag slutade jobba klockan 13. Istället blev jag sittandes här, framför datorn, hemma. Sovit så dåligt dom 2 senaste nätterna. Blev så väldans trött helt plötsligt. Har även hunnit med att köpa nytt displayskydd till mobilen och lämna min lönerapport till kommunen så man får pengar denna månaden också.
Min syster, Emelie ringde innan och ville att jag skulle komma ut till Dragsö. Tror det blir så. Om en liten, liten stund. Men jag ska bara....
Varför ska man sitta inne och tråka sig när sommaren är här och solen lyser och det är ca 25 grader varmt ute? Har iochförsig redan varit på stranden idag med jobbet. Stumholmen blev det. Riktigt härligt! Får sitta inne sen när hösten och vintern kommer istället. Det är ju nu man ska passa på att njuta! :)


Fotbollen igår slutade lyckligt. 3 snygga mål blev det från Mjällbys sida. Precis vad vi ville! Kul att få se några allsvenska mål. Men vad kalmarriterna svor och hade sig. Dom har en rätt så rolig dialekt egentligen. Man kan verkligen höra vilka som bott där hela sitt liv ;) (Fast vi i Karlskrona pratar nog heller inte så vackert)



Nä, dags att sluta nu. P.s. Du får gärna lämna en kommentar om vad du tycker om min blogg. D.s.

RSS 2.0