Dagen som gått

Medans Fredde drog iväg på sin motorcykel upp till Kalmar så passade jag på att dammsuga, tvätta en maskin tvätt, plocka iordning och bädda rent i sängen. Finns det något bättre än att lägga sig i en nybäddad säng?
Detta brukar vi vanligtvis göra tillsammans, men jag lät honom göra det han tycker är roligast idag, nämligen köra mototcykel. Snällt va? ;)

Sen blev det en runda ut till Hässlegården för att vara barnvakt åt lille Liam. Tog på mig mina Reebok Easy Tone och gick en lång runda runt i Hässlegården och Bastasjö. Liam sov så gott hela vägen. Avslutade promenaden med ett besök hos min syster i Bastasjö. Där blev det rabarberpaj innan jag och och Liam gick tillbaka, så där försvann den förbränningen ;) Men gott var det!

Så nu sitter jag hemma och väntar på att Fredde ska komma hem, och laddar inför en jobbdag imorgon. Efter jobbet ska vi upp till Kalmar och kolla på fotboll, Kalmar FF- Mjällby. Självklart kommer vi att hålla tummarna för Mjällby :)


Japp! Uppdatering kanske...

Nu var det verkligen länge sen man var här. Har lixom inte haft någon som helst lust att skriva av mig. Men just idag så kändes det helt rätt. I och med att jag läser väldigt många andra bloggar dagligen så borde man ju egentligen ha lite lust. Inte varje dag men ibland. Och just idag så kom lusten till bloggning så då får man ta vara på det.

Vad är nytt då? Jojomensan! Det ska jag berätta. Den 29/8 börjar 3 och 1/2 år av mitt nya liv. Jag ska pendla lite och bo hos mamma lite i Kalmar. Jag ska äntligen skaffa mig en riktig utbildning! :) Jag ska bli förskollärare!
I och med att jag fick chansen att prova på att jobba med barn på olika förskolor så öppnade sig en helt ny värld för mig. Jag är väldigt glad att jag fick den chansen för det var just då jag kom på vad jag vill jobba med resten av mitt liv.

Jag har aldrig haft ett så roligt, intressant, givande och trivsamt jobb. Barn är helt fantastiska på mycket. (Det visste jag dock innan då jag har 5 underbara syskonbarn) Man vet aldrig vad man får varje dag. Ingen dag är den andra lik. Jag är taggad till tusen att sätta mig i skolbänken igen. Och nu lovar jag att jag ska bli bättre på att skriva av mig :)


RSS 2.0