Dagen D


                                           
Dagen D närmar sig med stormsteg! Tiden har verkligen gått jättesnabbt sen vi bokade. Nu är det typ tusen saker som ska göras och som vanligt så har Mette inte kommit halvvägs än.
Måste verkligen börja packa men det kommer en massa saker emellan och så gjorde jag "misstaget" att starta datorn :) Finns ju en massa trevligt folk som vill prata med en på msn jö. Sånt vill man inte missa :) Jag älskar verkligen mina vänner! ♥
Snart kommer även mina små älsklingar hem och hälsar på, Hanna och Emmy. :) Saknar dom som fan! Guuuuuud vad kul vi ska ha tjejer! Varning på staun!

Imorgon har jag turen att se 2 flygplatser. Har lovat att köra min käre tvillingbror Tia och hans barndomsvän Pettan till Kallinge Flygplats (dom ska flyga upp till Stockholm). Det visade sig att Pettan vunnit nån tävling (pokertävling om jag minns rätt) en lyxkryssning för 2. Allt betalt. Och singlar som dom båda är så kommer dom ju självklart att leva livet. :) Så tvillingarna Abramsson ska på äventyr på varsitt håll vill jag lova!
Min Pärla får jobba hårt imorgon för sen bär det av till Malmö också. Ska ju sova på Flygplatshotellet på Sturup eftersom flyget går 07:20 så slipper vi kliva upp mitt i natten och köra. Så skönt att slippa det. :)
 
Nä nu måste jag faktiskt ta mig i kragen. MÅSTE MÅSTE verkligen sätta igång och packa nu.
Puzz & Kram

P.s Det kommer va tyst här i ca 1 vecka nu, bara så ni vet mina trogna läsare. D.s

Dejt

En liten dejt med Fia ikväll. Eller dejt och dejt, hon sov typ halva tiden. Vet inte vad Johan gör med henne. ;)
Trött som fan ikväll med. Lär ju ta tid innan man kommer ikapp med sömnen.
Vaknade på fel sida imorse, såg till att Posten fick ta den smällen. Har ju inte fått nån post på typ 2 månader. Så kommer få ersättning från dom nu. Skönt det.
Min pappa är stolt iallafall. Han säger att jag brås på honom. Blir jag arg så blir jag arg och då är jag inte att leka med. Att den är en bra egenskap att kunna bli arg. Tur att man inte blir det allt för ofta.

Stolt över mig själv är jag iallafall..tog en stor äcklig spindel som jag delat rum med inatt. Fy fan säger jag bara, men så stolt att jag tog den helt själv utan att skrika. :)

Ännu en dag mindre kvar till Grekland...Wiiiii!


Tuff helg

            
Lite bilder från i fredags. Annika och Helen på första, Annikas farliga spritblandning på andra (som fick det att slå bakut i huvudet), Sofia på bild nummer tre och på sista bilden har vi Sally. Bilderna som togs på mig är redan raderade, vill inte ha bildbevis på hur man såg ut den kvällen efter allt drickande ;)
Var en väldigt rolig och trevlig kväll. Slutade dock med att jag klockan 03:30 stod och pratade med min säng och skrattade samtidigt som man hade hicka. Slå det om ni kan! :)

Lördagen var inte lika rolig att uppleva kan jag säga. Fy fan vad dåligt jag mådde! Det hemskaste med det är ju att det är självförvållat. (Fast jag skyller på tjejerna som lurade i mig Annikas drinkar) ;)
Fick även finbesök från Kalmar av Molle och Thezze. Inte helt fel. Passade även lilla Linn som sov över.
Natten där gick telefonen varm av folk som frågade om jag var ute, men hade helt enkelt inte ork över till ännu en blöt kväll. Sedan startade grannen en jäkla livlig efterfest som höll på till 06:30 på morgonen. Sammanlagt 2 timmars sömn blev det där. Får väl ta igen det i veckan eller nåt...

Har hämtat resväska hos pappa idag med. Det är först nu jag börjar få panik över hur mycket som ska göras innan vi sticker på lördag. Eller vi drar ju ner till Malmö på fredag kväll så ännu en dag mindre har jag på mig att fixa allt som ska fixas. Det är nu man börjar fatta att snart så drar vi :)

Helt jävla lycklig över sista parkeringen

Menar precis det som står skrivet. :) Bara jublade när jag fick syn på den sista parkeringen precis utanför mitt och för att jag slapp stå under den där förbannade korkeken! (Nu var det ju egentligen ett kastanjeträd men ändå) Tänk dig själv komma körandes i det värsta ösregn du kan tänka dig (såg typ inte ut) och glider fram på vattnet och så får du värsta flytet oså glider du in och parkerar. Färdigt! Är det Sailet så är det, då får man leva med sånt.

Blev bjuden på middag idag. Jag har det väldigt bra, bara till att välja och vraka. :) Båda mina systrar ville bjuda på mat, till och med Fia och Johan ville att jag skulle äta med dom.
Emelie vann denna gången, så får vi se vem som vinner nästa gång. ;)

Nu dags för CSI Miami...

Träningsvärk som heter Duga

Ojojoj! Sikken träningsvärk i ryggen man har idag! Godegud! Är man verkligen så otränad i ryggen? Jäjä, går väl över nån gång om sisådär 2 dar eller nåt... Helt klart värt det iallafall så man ska egentligen inte klaga.

Idag har Fia1 anlänt till Karlskrona stad. Hon kommer inte åka hem förrän vi varit i Grekland heller så nu får man se henne mycket :) Det tycker vi om!
Saknar Hanna som fan med. Fast henne kommer jag inte se förrän december eller februari som närmast. :( Eller också får man se till att göra ett besök på regniga Irland. Får se vad som händer och fötter.

Känner mig lite nere just nu av en speciell orsak. Men det går väl över som allt annat. Blir bara så trött på att man alltid ska ge så mycket av sig själv men aldrig få något tillbaka. Det är så svårt att leva när man vet vad hjärtat vill...
Annars är allt på topp!


Lite slööö

                             
Helt glömt bort att jag tog bilder i helgen. Hmm...man kan ju undra varför. :) Endast en bild som blev ok så den hamnar här. På mig, Madde och Fia1. Fia2 lyckades hålla sig undan. Men bara lugn, tar henne nästa nästa gång ;) Då kommer hon inte undan. Som typ när hon ligger på plajan i Grekland eller nåt hehe

Varit på Body Combat ikväll så nu är man helt slö och skakis i kroppen. Kör på rätt hårt, Nina, som har passet är hur duktig som helst. Kommer med all säkerhet inte kunna röra mig imorgon men det är det helt klart värt!

Oså kommer det lite gnäll här också. Sailet är nu from imorgon och då får man inte parkera i hamnen förräns måndag typ. Snacka om att det är svårt att hitta parkering nu! Blir tokig! Just nu står min Pärla under ett stort träd och blir skitig och dessutom faller det ner löv och annat skit på henne. Blir till att vårldgästa Pappsen igen och tvätta henne. En dam kan ju inte va skitig heller! :)

Nu är det dags för Mettemys med tända ljus och film. Det är man väl värd efter en hård dag, eller hur?
Puzz så länge

Vem är jag?

Just det smsade jag till 118100. Fick till svar att 118100 tror att jag är en trevlig kvinna i mina bästa år och på helgerna går jag gärna på stan med mina vänninor. Haha Vilken humor. Som sagt, så lättroad är jag. :)

Då har man kollat på Twilight ikväll. Simon kom över en runda med. Lika sociala bägge 2 är vi fast denna gången pratade vi inte sönder filmen. Tur var det för det var en bra film. MEN jag kan inte förstå varför de flesta tjejer tycker att han är snygg. Visst, charmig var han i filmen men inte snygg. Ser mest konstig ut om jag får säga min mening. (nu pratar jag självklart inte om Simon utan om han i filmen, Edward Cullen. Wow! Jag kom ihåg hans namn! Ibland kan man verkligen förvåna sig själv)

Kan ju säga det att det är tur att dom känner igen en på Hemköp och att man kan prata för sig annars hade jag inte fått mina filmer. Förbannade sommarjobbare som inte kan hitta till mitt brevinkast! Har ju inte ens fått min lönespec på typ 2 månader. Dyker väl förhoppningsvis upp när dom ordinarie är på plats. Tur att det finns efaktura.

Sitter här och försöker övertala Johan att följa med mig på Body Combat imorgon. Tror han nappar på det :) Wiiihoo! Skojsigt! Nu är det bara 1 vecka och 5 dagar kvar till Grekland. Tiden går fort när man har roligt.

Puzz & Kram


Helgen som gått

Jisses vilken helg detta har varit. Fredag var hur kul som helst. Hade minikräftskiva with the Gang! :) Väldigt trevligt. Blev en del att dricka men det överlever man alltid. Hehe.
Sedan bar det av till Oleary´s. Lite dans oså så var man i sitt esse. Måste bara säga att det finns en hel del desperata typer där ute. Gaaaaad! Leave me alone! Vad är det som dom inte förstår? Om man flyttar på sig 2 meter bort så är det inte meningen att man ska följa efter, och får man ingen respons av blinket i ögat så fatta vinken! Men hos vissa så går inte hissen ända upp...

Lördag var väldigt trevlig med ända till min bäste vän kommer fram till mig helt chockad efter att ha fått en käftsmäll av en tjej för att hon "råkade" stå i vägen. Jävla brudjävel! Hade jag inte blivit stoppad på vägen så hade jag lätt slängt i brudjävlen i fontänen utanför. Så synd att jag inte fick den chansen, fast å andra sidan tur att jag inte blev indragen i nåt. Slutade med polisanmälan iallafall så får vi se vad som händer.

Idag blev det stranden för hela slanten. Riktigt nice! Så nu är man förberedd för solen i Grekland. Bara 1 vecka och 6 dagar kvar nu :) Längtar som faaan....

Hemma hos Petra

                

Trodde detta skulle bli en otursdag men den blev ganska bra ändå.
Dagen började med att jag tappade ner mitt ena örhänge i handfatet så det ligger nog nånstans väldigt långt borta nu. Aja tänkte jag, behövde nog ändå rensa avloppet.
Sen när jag skulle ta tablett så gled den genom fingrarna och hamnade under kylskåpet i köket. Jahapp tänkte jag, nu fick jag se hur skitigt det egentligen är där under så det blir till att städa där nån dag.
Sen när jag skulle öppna taxfreekatalogen, rev den ner mitt juiceglas så fick juice över hela köksbordet plus att glaset slog sönder ljusstaken som stod på bordet. Fan! Tänkte jag, men nu fick jag äntligen på svar på att juicen jag drack innehöll visst fruktkött.
Det är det enda som gått snett idag, man får skratta åt sig själv emellanåt. Tur att man är lättroad. :)

Efter jobbet hämtade jag upp Petra och körde hem henne till Karlshamn. Hon har nyligen flyttat dit så fick gå husesyn med. Riktigt mysigt var det. Se bilderna ovan.
Kommer sakna henne här hemma :( från att bo grannar till 6 mil. Rätt stor skillnad.

I helgen blir det Kalmar igen för lite bus och fest :) Det tycker vi om!



Lite nya grejer

          

Förnyat lite hemma. I sovrummet och i hallen. Kunde inte låta bli. Och, ja jag vet att jag är inne väldigt mycket på hjärtan och kärlek nu. Men vill bara förtydliga en sak, jag är inte kär. Bara kär i livet. :) Inte kär i nån annan för man blir bara sårad har jag lärt mig. Så det försöker jag undvika att bli, även om det finns en speciell person i tankarna som jag tycker mycket om...men kär är ett starkt ord, så mitt hjärta bor bakom höga murar sen en tid tillbaka. Nu sätter vi punkt för det.

Nästa grej då? Var väldigt irriterad när jag gick från jobbet idag. Orkar bara inte nämna på vad eller vem. Skönt att man har ett gym att gå till där man kan göra sig av med lite aggressioner och sånt. Så nu är Mette glad igen! :)

Körde sen hem till syster nummer 2 i Hässlegården. Retade och busade med barnen lite (även Thompa inräknad där haha) Emelie är en helt fantastisk mamma. Hon kan ta hand om 100 ungar samtidigt utan att gnälla. Beundrar henne väldigt mycket för det. Vad sentimental jag låter idag...haha

Fick hem taxfreekatalogen idag med. Wiiiii! En påminnelse om att Grekland närmar sig :) Mette like!

Puzz & Kram







Here comes the night

Latley at it seems, but don´t get along to well, when all the circumstances that surround us.
It´s like we´re cut between, the way we feel today and all of the nostalgia that binds us.
Here comes the night, and the hardest part of all.
No morning light to receive my lonley call.
As every colour turns to grey, my courage fades away, the dream of you and me is going under.

The ticking of the clock is the only friend I´ve got to help me make it through the darkest hour.
So I pray for a morning sun to take me from here, right back to where we begun, when you were near.
And I pray that you´ll be the One to make my worries disapear
Here comes the night...

Detta är min låt. Ni som känner mig vet vad den betyder...

PS. Blev nästan bara miljonär på kasinot i helgen ;)


Bastasjö/Kalmar

Igår var jag hos min syrra (även kallad min extramamma) i Bastasjö. Hon gör världens godaste hemmagjorda glass och mat lagar hon verkligen med kärlek! :) Grillade kycklingspett med potatisklyftor, hemmagjort tsatziki och en sallad som bara hon kan göra. Sedan Veronicas daimglass på det. MUMMA! LOVE YOU SISS! ♥

Underbar dag i Kalmar idag! Fyndat lite på Ikea, mamma bjöd mig på lite mat när vi handlat klart. Ikea har helt klart dom godaste köttbullarna! Ikväll känner jag att det är min tur att ge nåt tillbaka till lilla mammsen. Så bjuder henne på bio, Sommaren med Göran :) Hoppas den är nåt att  ha.

Imorgon bär det av till Huvudstan! Kuligt!

Nu är det dags att inta grekiskt läge (siesta) så man är inkörd på det när man kommer dit ;) nja, inte riktigt men nästan, ska sätta mig i solen med kaffe och bara njuta av svenska sommaren...

Puzz & Kram

RSS 2.0