Ovälkomna möss

Wohoo! Äntligen fått en lånedator! Kors i taket! Pappas dator slängde jag typ åt helvete för den ville fortfarande inte funka med mitt bredband, så åkte till Elgiganten igår och blinkade lite med ögonen och fick en värsting till lånedator ;) Och fick även reda på att min dator kommer va borta typ 1 och en halv månad till. Riktigt skoj! Eller inte... Men klarar mig på den jag lånat och det är tur det.

Har även fått ovälkomna inneboende. Möss bland mina sopor. Inte så trevligt det. Såg bara nåt i ögonvrån härom kvällen när jag skulle slänga lite saker. Fyyyyyy! Usanamaj! Ringde hyresvärlden och dom kom snabbt på plats. Asbra är dom tycker jag! All heder åt Utklippan Fastigheter! Helt klart den bästa hyresvärden som jag har haft iallafall. :)
Dom har tätat och grejat under diskbänken och satt ut hyperkänsliga fällor med ostbitar på. Men tro inte att mössen åkt fast för det. Nej nej, istället har dom tagit ostbitarna. Hur fan dom nu bärt sig åt?! Riktigt mysko. Men skönt är att dom förhoppningsvis försvinner. Det braiga är ju att jag slipper tömma fällorna om dom fastnar i dom. Hur bra är inte det då? Fastighetsskötarna kommer och tömmer fällorna åt mig eftersom jag tycker dom är så äckliga. :) Det gillar jag!

Håller på och tvättar gör jag nu med. 1000 saker att göra. Oså ska jag plugga lite historia med. Har stressat nåt fruktansvärt med denna historia och först i måndags så såg jag att jag nästan var färdig trots att uppgiften inte ska va inlämnad förräns på fredag. Smart move där Mettepucko! Men det är bara bra för nu ska jag kompletera det som jag skrivit och förhoppningsvis få lite bättre betyg. :)

Resan till Dublin är bokad och klar nu med! :) Gjorde det idag. Så jäkla gott! Längtar som fan!
Nä nu ska jag ner i tvättis och sen är det läsningsdax.

C U!

Datorn är kapputt!

Okej. Nu är det en giltig orsak till varför jag ej skrivit här på ett par dagar. Min dator är nämligen inlämnad på serviceverkstan pga att fläkten har gått sönder mm. :( Är fan helt handikappad utan den. Oså händer det lagom till jag ska börja läsa historia också. (börjar ju idag så måste verkligen ha en dator som funkar) Som tur är så har min pappa en dator över som jag fått låna. Men tro inte att det funkar för det. Nejnej, istället så ska den också krångla med att inte funka ihop med mitt internet. Som tur är så finns Johan. Så han ska totalrenovera den datorn nu. Och då blir pappa också glad för då kommer den förhoppningsvis inte strula för honom som den gjort ett tag nu. Så just nu sitter jag hemma hos pappa vid den stationära, men det funkar ju det också.
Och historiafrågorna är jag färdig med för idag. :) Så snart vankas det mat också. Så bra att komma hit ibland. Då får man allt som man behöver för att överleva. Vad skulle man göra utan dessa underbara föräldrar? Inte mycket...

Nu är det även bestämt att jag ska fira nyår på Irland! Yeyyy! Ett sånt infall som jag fick bara sådär. Min lilla Hanna kunde ju inte komma hem så då tänkte jag: What the heck! Jag drar dit istället! Så så får det bli! Är ju ändå alltid samma sak med nyår här hemma så varför inte prova på det nån annanstans? Det är once in a life time! :)

Hänt i helgen då? Jo, blev en shoppingrunda till Kääälma med Annika och Helen. Inte helt fel att förnya sin garderob lite. Vann dock "tävlingen" om att handla för mest. Men sån är jag! Ska alltid vara värst! ;) Och igår satt jag bara inne och kurade med Nicke. Glodde nog på 3 filmer eller nåt tror jag. Riktigt skönt att slippa gå utanför dörren ibland när det är sånt skitväder som det var igår. Mer av sånt och ickemåsten. Det gillar jag!

En grej till som bara MÅSTE tas upp. Kolla in de nya Johan Falkfilmerna! Så jäkla bra är dom! Alla de andra polisfilmerna är bara en piss i Mississippi! ;)


RSS 2.0