Sluta!

Fan vad trött man blir på sig själv ibland! Just nu är jag så jävla trött på mig själv, och det sjuka är att man inte kan gå undan och gömma sig för sig själv. Ta en paus från sig själv lixom. Det är väldigt svårt. Så vad gör man i detta läget? Jo, jag isolerar mig, stänger ute alla andra människor som vill mig väl och konsekvenserna blir att jag sårar de människor som betyder mest. Så jävla dumt! Man är så dum i huvudet! Så sluta säg att jag är en underbar tjej hela tiden, för det är jag inte! Hur kan man vara underbar om man gör såhär? Agerar så som jag gör med isolering av mig själv??

Nu blev detta ett väldigt känslosamt inlägg. Men sånt är livet ibland. Man får gilla läget, bita ihop och ta sig igenom det på egen hand...

Snööö

Usch, vill inte ha mera snö nu. Tycker att det räcker. Trodde snön var påväg bort, men icke. Blev fan deprimerad imorse när jag tittade ut. Det är en sån deppdag idag, bara helt nere. Fan med! Man borde som jag sagt tidigare inte blogga sånna här dagar. Det blir bara klagan då. Ska försöka palla mig iväg på spinning sen vid 18. Får ju inte träna som jag vill nu eftersom stygnen fortfarande sitter kvar på ryggen. Men bättre att göra lite än inget alls oså stiger förhoppningsvis mitt humör.

Vet inte vad jag ska skriva mer idag, allt är bara bläääää så sätter punkt här för idag...

Pappas jämlike

Fredagkväll. Sitter hos lilla mamma. Katten har fått fnatt och springer runt, runt. Har ingen aning om vad hon jagar för nåt, men en sak är säker. Jag ska kela med henne hela natten! Min kära lilla kise!Varit hos Fia som tagit examen idag. Så nu är hon färdig sjuksköterska. Så stolt över henne! Jobb har hon också fått. Duktigt! :)

Kliar på ryggen utav bara fan! Tog bort några födelsemärken i tisdags. Det var inte skönt kan jag säga. Speciellt inte att ta bort den jag hade på halsen. Två ord för det: Riktigt obehagligt! För att inte prata om sprutan, den var inte att leka med. Ögonen tårade sig på mig och jag blundade. Läkaren bad mig titta på henne, men jag kunde inte. Hur jävla lätt är det att titta på nån som sätter en spruta i halsen på en och som man bara egentligen vill ge en rak höger? (eller en rak vänster då eftersom jag är vänsterhänt) Skönt som fan att det är över nu iallafall. Föhoppningsvis slipper man genomlida sånt i framtiden.

Imorgon ska jag ringa Molle och Thezze. Var ett tag sen man träffade dom. Är på tiden att ses. Så får vi se vad dom 2 håller hus. Eventuellt träffa dom en stund, sen köra hem till pappsen och fixa ett par grejer med bilen sen hem till staun igen. På tal om min pappa så är jag riktigt avis på honom! Han har sån tur i spel så det är nästan lite otäckt. Han vinner jämt, (och då menar jag jämt!) på lotterier och sånt. Han är precis som den där Alexander Lukas i Kalle Anka, fast pappa är på riktigt! Så lägger in pappas jämlike här. :) Ciao!

                                                               

Nu ska julen ut

Dags att städa bort tomtarna och julsakerna idag. Vet att det är lite tidigt än men orkar inte ha kvar det längre. Bättre att ta bort det en dag som denna när man ändå är hemma och inte har nåt annat för sig så slipper man göra det på vardagarna när man jobbar. Men man kan ju bli tokig på det här med gardiner! Man får lixom inte till det så som man vill ha det. Det är till för dom som har tålamod. Jäkla pilligt jobb för den som har tålamod, men för mig som inte har nåt tålamod så står man och svär och hoppar upp och ner och hoppas att det ska rätta till sig självt. Och det gör det ju till slut. Eller också är det så att man vänjer sig vid att det ser för jävligt ut och man luras då att det ser bra ut. Med andra ord så har jag gett upp nu eftersom jag satte mig här istället :)

Annars blir det nog träning för min del idag. Förhoppningsvis Bodycombat, men om det är den där blonda lilla saken som har passet idag så kommer jag vända i dörren och gå hem istället. Inte speciellt kul på hennes pass och det är jag inte ensam om att tycka. Man märker att fler slutat gå när hon har passet.
Idag kommer Emmy hem också! Wiiiiii!! :) Ska fika med henne imorgon. I like! Pratat med henne om att ta en tur till Götet sista helgen i januari. Så så får det nog bli.

Nähepp! Nu är det bara köket kvar....så sista rycket kommer nu! :) Over and Out!
Måste även lägga ut en sötis till bild som jag hittat. Ett måste bara att visa andra.                                                                             


Under mitt duntäcke

Så var det dags! Första inlägget för iår! :) Ligger här i sängen, datorn på magen, under mitt underbara duntäcke och är för lat för att kliva upp. Borde egentligen gå på toa men det är ju så varmt och gott i sängen så jag tror jag stannar här ett tag till...
Tycker det är på tok för mycket snö ute. Brrrr!! Fryser ju som bara den. Var är våren? När kommer den? Vill inte ha mera snö nu. Möttes av 12 minusgrader igår morse när jag gick till jobbet. Ingen höjdare må jag säga. Kylan bara tog tag i kinderna och det gjorde ont! Inte alls skönt. Så därför tar jag mitt eget beslut idag och ligger kvar i min säng, under mitt duntäcke, ett tag till på obestämd tid. :)

Det är en hel vecka sedan jag var på Irland nu. Jisses! Vad tiden går fort! Men vi hade sjukt kul! Och tänk att jag överlevde! ;) Trodde jag aldrig! Trots att det var en hel del festande så överlevde man det och tog sig hem. Man slutar aldrig att förvånas! ;) Det som är jobbigt nu är att jag saknar min lilla Hanna som bara den! ♥ Men hon kommer snart hem och hälsar på. Det gillar jag! :)

Idag bär det av till pappsen. Måste kolla in hans nya projekt (han har renoverat lite hemma) jag som alltid brukar hjälpa honom med det. Men denna gången kom jag undan! ;) Fast jag önskar ändå att jag hade varit hemma så jag kunde hjälpt honom. Renovering och inredning är något jag älskar att hålla på med. Men får väl bli en annan gång.

Undra som en flundra nu om man kanske skulle ta tag i denna dagen också och kliva upp? hmm... näe, jag ligger nog kvar under mitt duntäcke ett tag till...

RSS 2.0