Vart tog du vägen?

Ja vart tog du vägen? Den lilla städlust jag för en gångs skull hade övergav mig helt plötsligt. Kanske är det datorns fel? Hm.. Hur som helst, så kom jag halvvägs. Sängen blev bäddad och det blev iordningplockat iallafall. Ska snart ner i tvättis och hämta upp det sista som hänger i torkskåpet. Måndag är lika med städ och tvättdag. Måndagar är ju alltid så tråkiga så det gör absolut ingenting om man gör lite nytta då. :) 3 dagar kvar att jobba denna veckan sen är man lite långledig. Och det är inte helt fel om man slipper dessa måsten då, så därför är det rätt skönt att ha städat och tvättat på måndagen.

Nåt mer kul är att solen kom nu :) Älskade sol? Kan du inte stanna kvar nu? Plikten kallar, men kolla in bilderna om hur duktig jag varit idag :) Ciao!


Titta! Inte ett klädesplagg synligt så lång ögat kan nå! :)

Mat

Jahaja...sitter här, lyssnar på regnet som smattrar mot rutan (det verkligen öser ner) och ska snart iväg och få lite mat i magen. Undra vad man kommer bli bjuden på? Hmm... lite hungrig är jag iallafall. Tror det kommer bli trevligt iallafall. Vi blir väl sisådär 6 stycken som ska äta ihop. Då får jag agera normal och inte flamsa som jag brukar. ;)
Har inte så mycket att tillägga just nu. Skriver mer imorgon. Ha en supertrevlig kväll allihop för det tänker jag ha :) Ciao!


Bimbo

Lambretta-Bimbo är en sjukt bra låt. Lambretta överhuvudtaget. Hörde Bimbo på radion idag, längesen man hörde den låten nu. Men den drog igång en, från en halvbra och trött dag till en något bättre människa :) Musik är tydligen bra för själen. Det säger min Fia. Den hjälper tydligen många människor igenom det som är svårt. Och det stämmer verkligen. Tänk vad tyst och tråkigt det skulle va utan musik. Nu låter jag som värsta musiknörden, men tro mig, kan inte sätta en ton så därför besparar jag er mitt nynnande och tänker på era stackars öron om jag skulle börja sjunga.

Idag har jag spenderat pengar. Tänk vad fort pengar rullar iväg. Brände typ 1600 på en halv timme. Känns inte bra men man måste unna sig ibland. Blev ett par nya inneskor från puma som ska användas på innebandyträningarna och på gymmet, sen en innebandyklubba så Macke kan få tillbaka sin. Tack för lånet Macke! (Tro det eller ej men den är fortfarande hel, trots att den är felvänd för min del) Present till Emelie blev det också, fast det avslöjar jag inte vad det är här, sen ny foundation. Världens bästa märke på den för den delen, Exuviance. :) Har du inte provat den, så rekommenderar jag verkligen att du gör det.

Detta var allt för nu. Nu är det dags att vagga in kvällen med lite te.... :)

Mosters små älsklingar

Tvättmaskinen har snurrat färdigt och kläderna hänger på tork och i torkskåpen. Fick hjälp av morsters 2 små älsklingar att hänga upp det. Dom åkte för en stund sen. Ska snart ner och hämta upp det sista, sen diska lite och sen iväg för lite innebandy. :) Tränade med ett fotbollslag igår, lite fysträning så det känns rätt så bra i låren idag. Började med att hoppa hopprep i 5 minuter. Tänkte 5 minuter?! Det är ju ingenting! Piece of cake! Men tji fick jag! När halva tiden gått så var man ju helt slut. Prova själva så får ni se, jag är inte vek, men det var fan asjobbigt! Sen en massa andra övningar som tog musten ur en. Så man har sovit rätt gott inatt. Men ska nog ge gänget en match i innebandy ikväll ändå. Dom ska jäkla få jaga mig :) hehe Rätt kaxig nu, men imorgon kanske jag inte kan ta mig upp ur sängen pga all träningsvärk som jag säkerligen kommer att få, vem vet.
Det var allt för idag. C U soon! ♥

Mosters älsklingar!



Årets första snyltare är påkommen

Min syster har fyllt 30. Det firade vi igår. Riktigt trevligt var det. Gjorde upp med min käre bror att han skulle köra, sen när det väl kom till kritan så skulle han ju inte hem när festen var över så fick hålla mig nykter iallafall och köra. Det gick ju det också. Rätt skönt att slippa vakna upp seg och trött efter att man varit ute och rumlat. Vaknade istället för en stund sen med att regnet knäppte mot rutan. Riktigt mysig känsla.
Åt på Montmartre med allihopa igår. Det blev vitlöksmarinerade tigerräkor och pepparbiff. Riktigt gott, fast tycker synd om dom människor man träffar på idag eftersom man lär ju stinka vitlök. Men de personerna får skylla sig själva. :)

När jag kom hem och öppnade badrumsdörren så såg jag nåt i ögonvrån. Trodde först att jag råkat sparka till en sten som följt med mig utifrån, sen när jag tänder lampan så hittar jag årets första snyltare och inneboende. Just det. En asfet spindel. Tog ett jättekliv över den och tänkte Ska inte döda den, då blir det kanske regn och det vill vi inte ha. Men om jag inte rör den, så rör inte den mig. Så den fick vara där den var. Stängde igen dörren fort som fan sen när sängen lockade som mest. Man vill ju inte direkt att den ska springa runt i lägenheten och allra minst sätta sig i ansiktet eller nåt när man sover. Usch! Hemska tanke! Men på nåt vis så tar sig spindlar alltid fram ändå och genom stängda dörrar hur mycket man än försöker att stänga dom ute. Riktigt illa att dom små fanskapen aldrig ger med sig och lägger sig och dör självmant när man stängt in dom. Stort önsketänkande det där. Stort problem hemma, men litet om man jämför med resten av världen. Tur att man tänker positivt iallafall! :)

Tårtan som jag har varit så duktig och beställt :)


och den otroligt äckliga snyltaren

Fredag och ledig!

Precis dammsugit. Behövdes verkligen, såg för jävligt ut rent ut sagt. Bara rasslade i dammsugarröret när man dammsög i hallen. Det är nästan så man tror att all sand försvunnit utifrån och följt med hem, in i folks hem. Sen när man tittar ut så ser man att sanden har inte alls minskat. Det ligger lika mycket kvar ute, trots att det känns som om all sand ligger innanför ytterdörren.
Anyway, ska bli väldigt skönt när dom börjar sopa på gatorna och det blir rent. Då slipper man dra med sig allt hem oså blir det inte lika skitigt innomhus i hallen. Det gillar jag! :)


Sitter här nu och väntar på att Fia ska komma. Hon ringde mig för cikus 2 och en halv timme sen, och vi bestämde att det blir en Fia och Mette dag idag :) Hon skulle bara gära sig iordning, sen skulle hon köra. Hoppade då upp ur sängen, började greja och gjorde mig iordning. Ringde till henne för en stund sen och frågade hur långt hon kommit. Ja, jag ska köra nu. Jaha tänkte jag. Det kunde jag ju räkna ut med lilltån att det är ju faktiskt lilla Fia i ett nötskal. Men men, hon är min bästa vän ändå. Så liten, söt och helt perfekt, nästan. ♥ Tihi!


Nu tar jag helg

Jobbat färdigt för dagen, så nu är man ledig ända tills på måndag! :) I like! Nåt jag inte gillar däremot är bieffekterna från den segdragna förkylning jag haft/har. Får näsblod typ hela tiden och det har jag haft cikus 2 gånger i hela mitt liv tidigare, men denna veckan har jag haft det varje dag. Så satans drygt! Men det tar väl slut nån gång får vi hoppas. Man får se det hela positivt, kunde ju varit mycket värre :)

Lady Gaga biljetter är bokade nu :) så den 8 maj bär det av till Stockholm för lite underhållning. Hon är ju så cool allstå! Har höga tankar om den konserten så vi får hoppas att det är nåt alldeles extra.

Annars har jag inte så mycket att tillägga idag. Har blivit helt bloggalen. Läser typ allas bloggar. Kul att veta vad folk har för sig. Anyway, här kommer en bild på Lady Gaga

Puss på er! ♥


Solen skiner, himlen är blå

Bilen är som ny! Ända tills jag kom in till stan igen. Den blev lite skitig på vägen från mekonomen :( men ser mycket bättre ut nu än innan :) huvudsaken det iallafall.

Helt underbart väder ute idag... får snart bege mig ut igen. MEN så har man sina måsten som ska göras hemma också. Får bita ihop och ta tag i det sen ut leka lite i solen :)

Helgen har varit lugn, man behöver det ibland. Blev en runda till Kalmar igår, Ikea och lite modehus. Hittade faktiskt några fynd. Sen på kvällen blev det BUZZ, jag regerade på det ända tills slutet. Fan med! Så surt att förlora på sista rundan. Men men, man får bita i den sura förlusten, kan ju inte vinna varje gång. Så nästa gång vinner jag! :)

Fredagkväll

Trött och huvudvärk som heter duga. Känns som om huvudet ska explodera snart. Flög på mig helt plötsligt igår och vägrar ge med sig. :( Inte alls vad man tänkt sig en fredagskväll...

Nåt kul är iallafall att om jag nu skulle bli student, så behöver jag nog inte flytta ifrån min lägenhet iallafall. :) Älskar ju min lägenhet! Skulle inte kännas så kul att behöva flytta. Diskuterade saken men min kloka pappa igår. Han tror det kommer funka ändå. Han brukar ha rätt, så får väl svälja min stolthet för andra gången i mitt liv och lyssna på honom, och inte göra tvärtemot som jag brukar när han säger nåt. Och denna gången vill jag lyssna på honom. :) Så så blir det!

Vad ska mer nämnas idag? Jo, att Johäään fyller 27. Grattis till dig för tredje gången idag! Hoppas du är nöjd nu när jag både smsat, ringt och sjungit och nämnt dig här. :) Det var allt för nu.

Ciao och godnatt! Dags att sova bort huvudvärken nu...

Ghost wisperer

Sitter här alldeles tagen och nästan lite tårögd. Jisses! Fastnade framför Ghost wisperer och vad händer i slutet? Jo, man får se hur Melindas man blir en ande efter att ha blivit skjuten och dör av emboli. (Verkar som han dör iallafall, han försvinner när läkarna börjar återuppliva honom så man vet ju aldrig.) Brukar aldrig vara känslosam när det gäller tv, men ibland så. Det tar sig kanske ;) Man kanske börjar mjukna till där inne...

Lovat mig själv att diska det där stora diskberget som snart kryper iväg i köket, men orka! Mycket skönare att sitta still när man har jobbat hela dagen. :) Ska snart ta en liten lur tror jag så man slipper va så förbannat trött hela tiden. Sen blir det träning vid halv 7. Lite BodyCombat. Gjorde förresten löptestet inför polishögskolan i tisdags. Som tjej så ska man ju springa 2 km på 10 minuter och jag blev lite besviken på mig själv där. Hade hastigheten på löpbandet på 11,6 men missade med 30 sekunder. Riktigt irriterande! Måste springa på 12an om jag ska ligga bra till. Så det blir till att prova på imorgon efter jobbet. Det är bra att vara förberedd så man vet vilken fart man ska hålla sen när man springer på riktigt. Bara längtar tills dess om man nu kommer så långt. Det vet vi inte än. Den som lever får se. :)

Nähepp, disken ropar på mig nu, dags att sätta igång! C ya!

Nya Conetto

Tänkte va duktig och skriva idag igen. Kul att många varit inne och kikat på bloggen trots att jag inte varit så speciellt aktiv de senaste 2 månaderna :) Tack! Det värmer!

Igår var det dags för informationsträff hos polisen. Fick reda på lite mer om rekryteringen osv. Är så sjukt laddad! Får se om det räcker ända fram. Konkurensen är stenhård. Så den som lever får se...

Idag fyller världens bästa syster, Emelie, 30 år. :) Eller ska man säga att hon fyller tant? ;) Lite åldersnoja har hon iallafall. Hehe! Hon jagar rynkkrämer till ögonen bla. Får se hur man själv blir när fyller 30...fyfan! Tur att den dagen är 5 år härifrån :)

Från det ena till det andra nu, har provat GB:s nya Conetto, bröllopsstruten. Riktigt god! Rekommenderas att prova. Och resten av alla nya som kommit ut ser riktigt goda ut med. Nästa glass som ska smälta i min mun är Magnum Gold. Kolla in den säger jag bara! :) Här kommer iallafall en bild på nya Conetton...Titta och njut!




Heeeej!

Heeeeeeej!! Jo det är sant! Jag lever och jag skriver blogg! Överlevde den där deprissionen jag hade. Det som inte dödar härdar och gör en starkare. Så det har jag blivit nu. Starkare! :) Och man kommer närmare sig själv när man går in i sånna perioder, konstigt nog. Man lär känna sig själv på djupet lixom. Och det är bra. Tycker jag iallafall. Det är då man vet vem man är innerst inne. Men stort tack till Alla ni som har stöttat mig och lyssnat på mig när botten var nådd. Man vill inte ha några råd, man vill bara ha en som lyssnar på en, och så ska man veta att det stannar där. Ni vet vilka ni är! Stor puss och kram till er! ♥

Så detta lämnar vi bakom oss nu. Det var ju 2 månader sen. Nu är allt underbart! :) Sökt till polishögskolan nu. Och där ska jag in till varje pris! Ser fram emot att få göra alla testerna och se vad man verkligen går för. Om den där starka viljan som man har, kan ta en ända fram. Hoppas! Hoppas den kan det!

Sitter här hemma, tänt lite ljus och bara myser i min ensamhet. Riktigt skönt att va för sig själv ibland. Man behöver egentid lite då och då, och inte bara flänga runt än hit än dit. Nä nu ska jag fortsätta mysa....

Over and out!

RSS 2.0