Jul, jul, strålande jul

Åh vad jag börjar längta till jul nu! När man ser alla julsaker i affärerna och den snöreklam som finns här och där. Får hoppas på en vit jul iår. Det är nästan så man vågar tro det eftersom det är så kallt ute som det är nu. Det tradionella julbordet på Kristianopels Gästgiveri är bokat nu också. Går dit varje år med syskonen och respektive. Finns allt på det julbordet och maten är supergod, för att inte tala om omgivningen runtomkring i en 1700-tals stuga. En sak som är säker är att det kommer bli en mysig jul iår...
Fröken Duktig

Igår var jag Fröken Duktig! Började dagen med att putsa alla fönster, sen fortsatte jag med att damma, starta tvätt och diskmaskinen, dammsuga och torkade av alla golven. Avslutade det hela med att klippa ner de döda stängerna på orkideerna. Kände mig riktigt duktig! Sen var det inte riktigt lika kul när man såg att det började blåsa och spöregna. Då hade man putsat utsidan av fönsterna i onödan. Men men sånt är livet.

Idag är det samma skitväder! Och för att göra en bra fredag utav denna dagen beger jag mig snart ner till gymet och trotsar spöregnet. Tror faktiskt jag ska sola en stund idag så man slipper vara så blek, sen köra lite ben och avsluta med indoor walking. Kan varmt rekommendera dom passen för de gym som har börjat med det. Både rumpan och baksida lår får jobba stenhårt och för att inte tala om den underbara träningsvärken man får efteråt som bevisar att man har jobbat hårt! Finns inget bättre! :) Resultatet av den träningsformen ger fastare rumpa och fastare lår.


Sen i eftermiddag blir det lite plask och lek med Emelie, Linn och Joel. Det ser jag fram emot!

Solen skiner himlen e blååååå

Japp så skulle man kunna uttrycka sig. Så skönt att va ledig en sån här dag! Men det är synd att det är kallt bara. Märks att hösten/vintern är på ingång. Och NÄR?! är det dags att börja med vinterjackan? Det är så olika från dag till dag. Ena dagen är man för varm när man pälsar på sig extratröjor och andra dagen är det för kallt för att man hoppar över extratröjan. Har ju köpt ny vinterjacka och den vill jag ju självklart börja använda men misstänker att den är för varm just nu. Det är den dyraste jacka jag nånsin köpt, men tänkte att denna vintern ska jag minsann inte frysa. Kostar det så smakar det. Dessutom har den extrafunktioner såsom snöskydd, så den kan jag ha när vi åker ett helt gäng till Åre vecka 2. Då ska jag lära mig åka snowboard! :) Skidor är ingenting för mig. Vi har dessutom 2 platser kvar så om någon mer är sugen på att hänga på så bara säg till...

Förbannade hantverkare!

Riktigt roligt att vakna till att hantverkare håller på att riva grannens toalett (pga stammbyte i hela huste). Med borr igenom betongväggen med ett ljud som kan skära igenom ben och märg! Klockan 7 dessutom så börjar dom med detta härliga ljud. Spelar ingen roll om man är ledig eller har sovmorgon. Man vaknar med hjärtat i halsgropen och undrar vad fasen är det som händer?! Och ljudet är så högt att man varken kan koncentrera sig, tänka eller prata. Man vet heller inte om man vågar gå in på toaletten ifall att en hantverkare trillar igenom väggen när man är där inne. Nåja, fint blir det iallafall. Här är resultatet av vad hantverkarna gjort här hemma. Vad tycks?

Så nu ska vi se om man kan lägga sig i soffan en stund och slappna av framför en väldigt spännande bok på jag håller på och läser.(Om man nu kan koncentrera sig på det) Om ingen läst den än så kan jag varmt rekommendera den. Man kan lixom inte slita sig ifrån den...


"Handel med döden" av Simon Kernick

Men måste slita mig ifrån den sen. Ska hem till syster på klädpary "House of Lola". Får se om man hittar nåt kul där. Ciao så länge!

Uppmuntrande grejer

Börjar friskna till nu. Jobbat hela helgen. Gårdagen gick hyffsat men idag har varit en katastrofdag! Bara skitgrejer som varit på jobbet idag och JAG har fått alla gnälliga, bittra och sura kunder som bara lämnat in sina grejer på service. Nåja, alla dagar kan väl inte gå väl. Men iallafall, efter en sån skitdag på jobbet och efter en väldigt förkyld helg så valde jag att muntra upp mig lite med skojsiga grejer. Och tro det eller ej men blev på mycket gladare humör efter att ha spelat med detta i ett par timmar :)Helt klart värt varenda öre! Påminner om Wii, men vad fan! Har man redan en PS3a så vill man inte köpa ännu en stor Wii-konsol som ska trängas framför tvn. Det räcker med det man har och därför är det bra att dom konkurrerar varandra. Det är bra med olika valmöjligheter. Over and out!

Lite sommarminnen...

Nu när det är förkylningstider, så är jag dödsförkyld och det börjar bli en aning isande kyla ute så kan man ju inte annat än att längta tillbaka till sommaren. Här kommer därför sommarminnen 2010

Linn och Emelie i väntan på stranden


Joel


Joel igen


Daniel, Fredde och Macke


Jag på Midsommarafton


Stuga på Öland, rikitgt nice!


Pappa försöker spänna musklerna, man hann inte riktigt med!


Fredde softar


Oså lite posering

Så! Nu känns det redan mycket bättre. Hoppas bara att hostan kan ge mig sig också så man kan jobba utan problem i helgen. Var inte så roligt att höra från var och varannan kund att man lät dödssjuk igår. Tur jag är ledig idag så jag kan kurera mig. Nu är det dags för frulle! See ya! :)

RSS 2.0