Hemma

Äntligen hemma efter en lång dag! Det är så mycket att ta in första dagen på praktiken. Kommer somna som en stock ikväll. Mannen min är på styrelsemöte och jag kör på soffhäng med pepparkakor och julmust. Riktigt mysigt tycker jag allt :)


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer idag. Fick rycka ut och hämta min systers son på förskolan som hade fått feber. Så nu sover den lilla godbiten och jag sitter här och väntar på att syster ska komma hem så ska jag bege mig till skolan. Dessa tvååringar är så mysiga! :) Ha en fortsatt trevlig måndag!


Måndag

Och så var det måndag igen. Ny dag, nya möjligheter och ny kurs i skolan. Fast vi börjar inte förrän 15.15. Och eftersom det är sista lediga förmiddagen nu på länge så passar jag på att ligga kvar i sängen så länge som möjligt, för imorgon drar praktiken igång och då är det full fart i 5 veckor fram över.


En härlig lördag

Idag har det varit en härlig lördag, fast jag vet inte vart den har tagit vägen. Gått så snabbt!
Kom hem från Kalmar för en stund sen och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Är så hungrig!
 
Idag blev det ett stopp på hemvägen från Kalmar för att hälsa på Johanna. Var så länge sen jag träffade henne och vi hade tusen saker att prata om. Vi lovade varandra att det inte skulle gå så lång tid igen så nu är det skärpning på att hålla kontakten :)
 
Annars blir det en lugn kväll. Skönt för en gångs skull ♥

Maja

Efter nästan 16 år vet hon hur hon ska göra för att få mat. Älskade katt! Hon har varit med mig sedan jag var 11 år, och förhoppningsvis så blir det många år till <3


Fredag

Sådärja! Då var äntligen matematikkursen avslutad! Känns jäkligt gutt! Och förhoppningsvis så klarade jag sluttentan idag också. Får hålla tummarna.

Firar detta med att vara hos mamma i Kalmar ikväll och sova över. I och med att tentan var på förmiddagen så hade jag och mamma hela eftermiddagen för oss själva. Vi började med att käka lunch, en runda till Ikea och en liten snabbis på stan. Varje gång jag varit på Ikea så har jag tittat på röda handdukar och idag slog jag till! Fast mamma betalade som en tidig julklapp. Så nu kommer jag och Fredde få ett lyft i badrummet där hemma. :)


Länge sen nu...

Oj nu var det länge sen känns det som! Sitter här och pluggar till morgondagens salstenta i matematik. Har gått rätt bra att plugga men just nu känns det fullt i huvudet. Det känns som om ingenting fastnar mer. Betyder det då att jag redan kan allt? Får hoppas på det, för just nu känns allt annat så mycket roligare än att sitta med näsan i böckerna.

På måndag börjar en ny kurs. Vi ska ut på praktik och det ser jag fram emot. Få använda sig av allt det som jag har lärt mig hittills då min handledare ser på. Brukar ju också använda mig av det jag lärt mig när jag jobbar, men då är det ingen som tittar och bedömer mig.
Hepp! Tillbaka till pluggandet nu...

RSS 2.0