Förbannade hantverkare!

Riktigt roligt att vakna till att hantverkare håller på att riva grannens toalett (pga stammbyte i hela huste). Med borr igenom betongväggen med ett ljud som kan skära igenom ben och märg! Klockan 7 dessutom så börjar dom med detta härliga ljud. Spelar ingen roll om man är ledig eller har sovmorgon. Man vaknar med hjärtat i halsgropen och undrar vad fasen är det som händer?! Och ljudet är så högt att man varken kan koncentrera sig, tänka eller prata. Man vet heller inte om man vågar gå in på toaletten ifall att en hantverkare trillar igenom väggen när man är där inne. Nåja, fint blir det iallafall. Här är resultatet av vad hantverkarna gjort här hemma. Vad tycks?

Så nu ska vi se om man kan lägga sig i soffan en stund och slappna av framför en väldigt spännande bok på jag håller på och läser.(Om man nu kan koncentrera sig på det) Om ingen läst den än så kan jag varmt rekommendera den. Man kan lixom inte slita sig ifrån den...


"Handel med döden" av Simon Kernick

Men måste slita mig ifrån den sen. Ska hem till syster på klädpary "House of Lola". Får se om man hittar nåt kul där. Ciao så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0