1 dag kvar

Sitter här med min tacopaj från gårdagen. Blev väldigt lyckad om jag får säga det själv. :) Fan! Man kan om man verkligen vill ibland. Nåja, tvätten ligger i tvättmaskinen, all mat är snart nere i magen, snart dags att förbereda för packningen, hämta resväskan, handla lite gott tills imorgon som färdgods, säga hejdå till the famila, måste också hinna säga hejdå till Fia och Annika och lite andra människor. Man vet ju lixom inte om man kommer hem levandes från denna resan ;) Hanna kanske kommer ta kål på mig! Hon är ju närmare 20 än vad jag är och det svider att erkänna det men man känner sig ganska så sliten efter hårda utekvällar. ;)

Och Annika? Ja du ska få veta mera detaljer :) Kommer ringa och tracka dig straxi! Mohahaha!

So long!

2 dagar kvar

Oså var det bara 2 dagar kvar nu då till Irland. Ska bli kul och se om man hamnar rätt ;) tåget går 04.38 på onsdag och flyget 10.45. Man kan ju bara hoppas, hoppas att man kommer dit i tid. Annars vet jag inte vad jag gör. Stämmer Öresundståg eller nåt. ;)

Har en massa saker att göra egentligen, men vem orkar stressa efter all julstress som varit? Oså måste man ju köra en uppdatering här lite då och då också. Har verkligen varit jätte dåligt på det nu den senaste tiden...men men...historian är över nu och den klarade jag galant! :) Så förhoppningsvis kommer jag uppdatera mera här i fortsättningen.

Nä nu är det dags att plocka iordning här hemma, laga lite käk och sen ner i tvättis för att kolla läget för har verkligen inte en aning om vilken tid jag satte upp att tvätta på. Kan va bra att veta det eftersom har ett stort tvättberg i tvättkorgen som snart kryper iväg av sig självt. Och måste verkligen tvätta innan jag drar. Haha! och jag ska va kvinna. Jag är hemsk egentligen! Tihi! Det är ju bara ungkarlar som får ha det så... ;)


FUCK!!!

Fuck också!! Ännu en förkylning på G. Vaknade med ont i halsen som blivit värre under dagen. Fuck också! Verkligen inte tid att bli sjuk igen! Känner att febern kommer sakta men säkert också. Ont i kroppen oså...fan också!

Hade iallafall betygssamtal idag om historian. Fick förklara imperalismen. Gick rätt så bra. Min lärare var nöjd med svaret. Ännu en sak är avklarad. 2 to go! Inlämningsuppgiften på torsdag och slutprovet på fredag. Vad ska jag göra nästa vecka när detta är över? Kommer bli rastlös.

Åh! Till helgen kommer Martin hem också! Saknar den lille ponken här hemma. Han är ju gängets lekledare! ;)

Nä nu blir det lite slapparstil som gäller. Dags för ett avsnitt av Smallville! Sen dags att läsa lite sen Ullared :) Ciao!

Ska stå stadigt på jorden!

Precis skrivit färdigt om Hitler och nazismen. Tror jag. Känner mig färdig med det iallafall. Kommer inte på mer att skriva om det. Mycket analyser och diskussioner som man ska skriva om och diskutera med sig själv. Ibland är det svårt, men nazismen är rätt så intressant så förhoppningsvis tycker min lärare att det är bra skrivet.

Fick reda på idag att min äldsta syster åkt på maginfluensan. Fyyyyy!!! Stackars Vonka! Och vi som ska på vårt tradionella julbord i Kristianopel på lördag...känns lite hotat för hennes del. Smittar ju som satan och det är ingenting man vill ha frivilligt. Så tummen ner för maginfluensan!

Och imorgon kommer Fia hit igen. Så på lördag kväll blir det lite fest och utgång :) Ska bli kul. Och på söndag är det dags för att tvätta bilen igen. Helt sjukt vad skitig den är nu och det är bara 2 veckor sedan jag tvättade den, men det ser ut som om den inte är tvättad på typ 2 år eller nåt. Man måste ta hand om det man håller kärt :)

Idag har jag även fått ett nytt träningsprogram. Jäklar vad peppad jag är nu! :) Nu ska jag se till att bli en riktig polis som står stadigt på jorden av minsta vink :)

Ciao så länge!

4 dagar

Sorry! Glömde skriva igår om helgen. Var lite mycket och det hanns lixom inte med. (Nöjd nu Fredde?) :P

Helgen blev iallafall lugn. Var en pappagris från fredag till lördag eftermiddag. (För att jag kände för det. Det var hög tid för pappatime!) :) Var på hockey på kvällen, KHK mot Mörrum och Mörrum fick storstryk! Målen bara ramlade in för KHK och det slutade med 10-2. Det var då man började hoppas att ja, dom har nog en chans att gå upp i serien. Men den lyckan var inte långvarig. För på söndagen så förlorade dom mot Kristianstad. Så synd! Men men jag gråter inga tårar för det. Det är ju bara en sport. :)

Lördagen fick jag ett infall. Hade egentligen tänkt att va hos pappa hela helgen eftersom jag kände att jag behövde det. Men så pratade jag med Fia på eftermiddagen och kom på att: Fan! Saknar min Fia! Så körde upp dit på filmkväll, en massa snacks och mys fick det bli. Gillar sånna spontana grejer. Mer av sånt! :)

Söndagen var det ingen brådska hem. Umgicks med mamma halva dagen för att sedan shoppa loss lite med Fia på eftermiddagen. Så mysigt med denna julhandel! Avslutade det hela med att laga lasange med Fia innan det var dags att köra hem. En rätt bra helg blev det ändå :)

Oså var det måndag igen. Fylldes av jobb, plugg och spinning på kvällen. Det går sjukt snabbt! Och idag tisdag så blir det jobb, plugg och Body Combat. Sen ett efterlängtat avsnitt av desperata hemmafruar.
Måste bara lägga in en sak. Blir så frustrerad på min lärare i historian. Känns som om hon förväntar sig att man ska bli historieproffessor! Kan hon inte få in i sin hjärna att all historia är faktiskt inte intressant och saknas det intresse så är det lite svårt att skriva och formulera sina egna analyser?!
Nu är det däremot intressant inom historian som jag håller på med. Andra världskriget. Det kommer garanterat att gå så mycket bättre :) Slutet av tunneln inom historian är synlig nu. Bara 1 och en halv vecka kvar sen har man mycket mera fritid över och då slipper man förhoppningsvis känna stressen som man känner nu. I like! :) Kommer nog bli nåt helt annat om man börjar plugga på heltid och inte jobbar.

Är även nöjd nu när jag kommit igång med träningen igen. Bara till att lägga upp ett schema och se till att följa det. Man bara gör det då. Riktigt bra! Och på torsdag blir det ett möte med en instruktör som ska hjälpa mig lägga upp ett träningsschema så man är fit4fight till fystesterna på polishögskolan. Riktigt taggad är jag! :)

Nu är det bara 3 veckor kvar. Sen bär det av till Irland och Hanna! Längtar som fan och det ska bli så roligt! Se nåt annat än Sverige på nyår. Något man förhoppningsvis kommer bära med sig i livet. :) So long! Ciao!

Jag vill gå i ide!

Då var man hemma igen. Varit hos pappa och fikat lite. Gav honom en liten present med. Han blev glad. Var svårt att komma på vad man skulle ge honom. Föräldrar har ju allt, precis allt, så det fick bli en stor lotto tills på lördag och en dubbeltriss. Svar Ja! Jag vill att min pappa ska bli miljonär :) Och han blev glad.

Telefonen ringer i ett hela tiden. Folk som vill kolla läget och planera helgen. Jag som hade tänkt att gå i ide i helgen. Dra täcket över huvudet. Slippa julstressen. Vakna lagom till nyår. Fira nyår på Irland som det är tänkt. För att sedan åka hem igen och fortsätta lägga sig i samma läge. Inte vakna förrän till våren när allt annat vaknar till liv igen. Då är man fit4fight igen. Visst låter det nice?

Förresten så har jag tänkt lägga upp lite bilder här. (om ni nu undrar varför jag inte gjort det på ett tag) Men det gick inte som jag ville så tar tag i det en annan dag. När orken finns. Det gör den inte just nu. Sorry! Är bara på det humöret ikväll. Ett sånt tråkhumör. Vill va sån just nu. Bara är så ibland. Vet inte ens varför jag bloggar när jag är på sånt humör. Blir bara tråkigt då. Och man är ju inte mer än människa. Även att man ibland önskar att man var en robot. Undra hur livet hade varit då? Hmm...

På G

Då var man här igen. Borde egentligen plugga men ska, snart. Inte än men snart. Sen blir det träning som gäller. Bara MÅSTE se till att komma igång nu efter uppehållet. Man får fan panik av att sitta still för mycket. Inte för att jag ens sitter still det minsta, men måste jobba upp fysiken så man är i form tills det är dags att söka polishögskolan. Man kan faktiskt gå jävligt långt på vilja. Det gillar jag! :) Och har jag väl bestämt mig för nåt så finns det inget eller ingen som kan stå i min väg. Då är det bara så. Och jag ska in! Även om jag så måste söka 10 gånger så ska jag det. :)

Ikväll får det bli BodyCombat. Det sätter sig rätt så bra i ryggen vill jag lova. Lär säkerligen inte kunna röra mig imorgon pga träningsvärken som kommer komma i ryggen. Men det är det helt klart värt! Det ska kännas när man gjort nytta. Sen ikväll så är det Desperata Hemmafruarna! Wohoo! Det missar Mette aldrig. Då är det stör ej som gäller. ;) Annars är det mesta bara skit som går på tv, har börjat kolla väldigt lite på tv faktiskt. Finns ju inga vettiga program längre. Och sen är det det här med tid. Tiden är svår att få att räcka till.

Nä nu är det dags att ta sig själv i kragen! Sätta igång med måsten. C U!

Ciao!

RSS 2.0