Vem orkar lyfta ett finger idag? Inte jag...

Klockan är redan halv 2 och man har fortfarande inte lyft ett finger för att få nånting gjort. Känner egentligen inte för att göra nånting idag. Bara stanna upp och vara. Går fortfarande runt i pyjamas och myser. Pappsen slutar jobba snart, han har tjatat om en fika. Får se om man orkar palla sig ut till honom i Lyckeby sen. Inte nu, men kanske sen...

Ikväll är det även fest för Jessica. Hon fyller 25 idag. Stort Grattis gumman! En annan har en hel månad kvar innan den domedagen kommer. Vad har man hunnit med innan man fyller 25 egentligen? Hmm...tål att tänkas på.

En annan rolig sak är iallafall att jag fått nytt jobb! :) Tänker lämna skeppet innan det sjunker. Det har varit min tanke från början. Det har varit rätt lagom att vara på Pressbyrån i 2 år. Nu kan man allt där. För det sägs ju att när man inte kan lära sig nåt nytt på ett jobb så är det dags att gå vidare. Och det är det dags för nu. Vidare till nya grejer att lära sig. :) På nästa jobb som jag kommer börja på 31 maj finns hur mycket som helst att lära sig. Teknikprylar är nåt som det alltid kommer nya saker på och allting utvecklas hela tiden. Så där kommer jag nog fastna ett tag. OM dom nu kommer bli nöjda med hur jag jobbar vill säga. Vi får hålla tummarna!

Over and out!

En dag av nytta

Bilvård och däckbyte för hela slanten som gällde igår. Fick bort alla muttrarna helt själv, utom 2. Då fick jag ta min assistent, Fredde till hjälp. Och skam den som ger sig. Imponerade på honom. :) Tihi! Värker lite på handflatan för att man tog i för kung och fosterland med det där kalla, förbannade fälgkorset för att få loss muttrarna. Men det är det helt klart värt, eftersom man gjorde det själv. Lite tvätt och dammsugning blev det också. Och jag mitt nöt la nyckeln till jobbet i förarsätet. Glömde sedan bort att den låg där. Vilket resulterade i att jag fick springa runt som en blådåre och leta efter den. Trodde att den åkt ner i avloppet när man sprang runt och in och ut ur bilen vid tvätten. Men helt borta i huvudet var jag inte. Visste att jag inte flyttat på den, den hade bara kasat ner lite mellan sättet vid ryggen. :) Och nu är pärlan redo för våren och sommaren!


Metteskitgris!

Helt klart värt mödan! Här är resultatet!

Vad är det för skillnad?

Fick för mig att man kunde ta det lugnt när det är långfredag och man får vara ledig. Men icke! Tji fick jag. Idag får det bli en runda till gymet och springa så man klarar de där 10 minuterna på 2km som jag gav mig fan på att klara. Har varit lite lat för gymet den senaste tiden. Men kom igen! Det är ju för fasiken vår ute! Inte vill man då stänga in sig på ett gym för att träna och springa. Då vill man ju vara ute när solen är framme. :)

Sen väntar en promis i solen, efter det bli det påskmiddag. Tycker inte det var länge sen det var jul ju, så julmat är iallafall jag fortfarande trött på. Fått mothugg om att det är faktiskt skillnad på julmat och påskmat (!?) Vad är då skillnaden? Innehållet är ju detsamma: skinka, köttbullar, janssons, rödbetssallad, lax, must och hela fadderullan. Enda skillnaden är ju att det heter påsk före och inte jul.
Imorgon blir det ytterligare en påskmiddag och sen på söndagen väntar rester av det som blev över. Guuud vad man föräter sig på sånt där!

Blir en runda till Kalmar imorgon också. Ska hämta mammsen. Hon har haft sån otur med sin bil. En liten jäkla metallbit har lossnat i motorn och typ slagit sönder kamremmen mm så bilen är stendöd. Så går det när man skaffar Reunalt istället för Peugeot! :P
Men men, Glad Påsk på er iallafall! :)


RSS 2.0