God kväll

Ligger i sängen. Ska strax sova. Om det går. Varit lite sisådär med det dom senaste nätterna. Vet inte varför. Bara är så ibland. Man får gilla läget helt enkelt när det är så...

Idag har jag jobbat. Sen hem pch gjorde några måsten hemma såsom dammsuga, sätta upp tvättid och lagade lite mat. Sen kom Tia på besök en snabbis. Sen blev det fika hos Annika med lussebulle. INte helt fel det. :) Deras hund, Simba var dökelen och mysig. Så jäkla söt! :)

Pratade med pappa på hemvägen.(Nej, Nicke hade inte tid för han kollade på Grannfejden och kunde inte göra 2 saker samtidigt, så typiskt killar haha) Nu är alla i min familj vaccinerade mot nöff-nöffsjukan utom jag. Och det blev lite tjat om att jag skulle göra det. Men vete fan. Får se hur det blir. Tänkte iallafall vänta tills hysterin lagt sig lite...stå där i kö, få en spruta för att sedan gå hem och kanske bli sjuk i några timmar. Låter inte så frestande faktiskt...

Nu är det sovdags som gäller. Så man orkar upp 05.45 imorgon...phuuu...då ska jag va pigg o glad! :)

Pz. Idag är det exakt 1 månad kvar innan jag drar till Irland. Sweet!
Puzz

Myshelg

Jaaa, då var man här igen. Lite småseg efter natten. Kunde inte sova när jag kom hem. Mycket tankar som snurrade runt i huvudet. Sånna tankar som jag inte förstår mig på. Sånt man inte borde tänka men man gör det ändå. Man är dum mot sig själv titt som tätt på det sättet.
Men det var en lyckad kväll igår iallafall. Mycket folk ute oså. Många sa att jag var snygg i håret och det värmde. Tack! :) Fast ingen slåt Johans kommentar: Mette? Du set ut som Christina Augilera i dina nya slingor och din nya frisyr. Haha Det var dagens skämt!


Och här kommer uppdateringen från helgen. I fredags var det jobb som vanligt. Sen efter det hämtade Emelie upp mig oså körde vi till mamma i Kalmar. Var inte hos mamma jättelänge. Emelie åkte iväg till en 30-årsfest och jag la beslag på mammas bil och körde hem till Fia. Där möttes man av uppdukat bord med räkor, ostar, kex och olika mumsiga röror och viktigast av allt, tända ljus. Och roligt hade vi. Skrattar alltid såååå mycket ihop med Fia och Johan. Dom får en att släppa det som gnager inombords och man tänker på allt annat för ett tag. Älskar er! ♥ Vet inte vad jag skulle göra utan er! Så glad att ni alltid finns där för mig. Inte många som är som ni. Är så glad att jag får ha er som vänner! Betyder allt!

I lördags så var det dags för hemfärd. Fast först en snabbvisit hos Anders på Pressbyrån. Hemma strax innan 2. Då var det bara till att sätta igång med julpyntet. Hängt upp julgardiner och ställt fram stakar och givetvis några tomtar. Blev rätt så mysigt. Sen bar det hem till Mathias på lite mat. Kul att ha en matkompis så man slipper äta själv :) efter det hem och göra sig iordning för att sedan bege sig hem till Jessica på förfest. Riktigt trevligt hade vi. Och ute var det med väldigt kul.

Idag blir det till att göra färdigt veckans plugg, sen får vi se vad som händer...
Dags att sätta igång! Over and Out!



Snart dags för lite jobb

Precis ätit frukost. Försökt plugga lite men mornarna går alldeles för fort. Hann inte så mycket. Får panik på den där förbannade historian! Så mycket hela tiden, både när det gäller plugg och annat. Man vill ju göra så mycket hela tiden men man hinner lixom inte med allt. Drygt sånt!

Fick lite sovmorgon idag. Chefen ska på hockey i Jönköping så jag fick börja efter 11 idag. Inte helt fel med sovmorgon. :) Var hos frisören igår med. Gjorde ljusa slingor och sen sa jag att jag ville ha nåt rödaktigt i också. Kan man säga att jag fick också! Rätt så röda slingor, typ 3 stycken. Glömde säga till att jag ville ha dom rödbruna. Men men, detta funkar ju också. :) Blev rätt så nöjd ändå.

Idag händer inte så mycket. Jobb till typ 19:15, sen hem, käka och sen är det plugg som gäller för hela slanten. Tror jag ligger rätt jämt med tidsplanen ändå. Men vissa instuderingsfrågor är rätt sjuka. Ska bli såååå skönt när det är över om 3 veckor! Det ser jag fram emot! Då får man helt plötsligt ett liv igen och en fritid. :) Det gillar jag!
Nä nu är det dags att göra sig iordning. C U!

Caio!

Ny dator

Söndag igen. Vaknade relativt tidigt. Blir väl så när man är uppe om vardagarna. Är rätt så skönt ibland.
Lördagen blev rätt så bra. Var ovh krävde att Elgiganten skulle köpa tillbaka min dator. Mig lyssnade dom inte riktigt på så min käre pappa tog över. Då gick det bättre. :) Så sitter här med ny dator oså lyckades vi med att få en bra deal på högtalare och dator så nu är jag helt klart nöjd. :) Pratade med mina datorfantaster, Johan och Mathias. Datorn är helt klart bättre än bra.

Sen åkte vi vidare till Team sportia, där hade dom såna där myströjor för rätt bra pris. Så en sån fick det bli med. Efter det körde vi vidare ut till Berntorp och högg 2 granar till pappa och Lena som dom ska ha ute. Och där blev det tjat om att jag med skulle ha gran till julen, men vete e fan. Bara jobbigt att slänga ut fanskapet sen när julen är över. Så jag hoppar nog det. Räcker med julgardiner, ljusstakar och alla tomtar och sånt krabb som ska ner sen. Efter det fick man mat i magen. Riktigt bra när man slipper laga maten själv :) Efter det fick min bil sig en tvätt. Den var riktigt skitig. Märkte det när jag skulle köra, såg fan inte ut genom passargerarsidarförnstret. Det var dagens måsten. Och en bra lördag blev det.
Framåt kvällen bar det av till Hässlegården för mys och lite sånt med mamma, Marcus, Joel, Kevin och Mathias. Sen kom Emelie och Thomas när dom slutade jobba. Nice!

Idag blir det inte så mycket, tror jag. Är lite regnigt och tråkigt så tror nog det blir en hel dag inne med Johan Falk-maraton. :) En riktig slappsöndag helt enkelt...

Tro det eller ej, men nu e jag här igen!

Då var det ett tag sen man var här. Har varit väldigt ont om tid. Tidens räcker inte alltid till så som man vill ha den. Men men vad ska man göra och säga...det är bara så.

Nu är vinterdäcken påsatta iallafall. Skönt att få det ur världen. Det enda som jag är på jakt efter nu är ett par fäljar. Är inte så snyggt att köra runt utan det. Synd att jag inte kunde ta dom fäljarna som satt på mina sommardäck. Dom satt lixom fast helt. Men men, om nån har några 14" fäljar till övers så säg gärna till så kanske jag kan få köpa dom. 

Denna helgen har varit bra. Fredagen slutade med att jag fick tillbaka mitt historiaarbete och tro det eller ej men fick starkt G/svagt VG på den :) Känns sjukt bra! Oså gick jag och oroade mig i onödan för det arbetet. Bara 5 veckor kvar nu sen har man lite mer tid över igen o då kommer jag vara mycket bättre på att uppdatera här. Lovar och svär! :)

Lördagen började med lite pluggande, sedan ut och väcka Tia vid 12:45 typ. (Han har jobbat natten så han var bara lite trött) ut till Bastasjö där mina däck står hos syrran. På med däcken. Hem till pappa igen för att käka kroppkakor. Asagott! :) Sen in till staun, hjälpa Tia i lägenheten lite granna (han flyttar in helt idag i huset mittemot.) Och sedan hem så kom Jessica så vi snaskade lite på gottgott och hade ett litet filmmaraton :) riktigt trevligt! Så det ska vi göra om snart igen.

Händer idag då? Jo, Annika kommer om 1 timme lite drygt, hon ska hjälpa mig lite med historian och ge mig lite synpunkter. (Hon pluggar till bla historialärare) Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne. Hon ställer upp med böcker och allt. Tack är egentligen inte nog att säga till henne...
Sen i eftermiddag så blir det nog till att hjälpa Tia lite. Han är på IKEA idag och handlar nog för fullt. Men det är lugnt gott folk! Har fått en nyckel till hans lägenhet :) utan att jag bad om det så hade han satt på en nyckel till sig på min nyckelknippa. (Något som jag vägrat ge honom till min lägenhet) Tihi! Får kanske tänka om där... :) Så jag kan komma och gå som jag vill till honom hehe

Eftersom det var ett tag sen man skrev här så får jag ta en snabb genomgång av allt som hänt under den senaste månaden...men inget som dras nu utan det får bli i nästa inlägg.

Mina tankar går iallafall till Molle och Thezze efter en viss händelse. Tänker på er ska ni veta!

Så det var det hela för nu! Over and out....


RSS 2.0