Förberedelser

God morgon! God morgon! God morgon! Ännu en underbar dag har börjat! :) Känner mig riktigt glad idag och på toppenhumör. Stackars gäng som jag åker med i bilen, dom kommer inte få det lätt idag ;)

Idag är det packning som står högst upp på listan. Oså måste man kolla flera gånger om så man inte glömmer ta med sig något... Just nu så ser den ut såhär. Det kommer bli en utmaning ;)Nedräkning

Fredag! Fredag! Fredag! Underbara fredag! Inte långt kvar nu till start till Åre. 36 timmar. Bara 36 timmar! Helt otroligt vad fort det har gått.

Undra om man kommer hem hel eller med brutna armar eller ben. Har klarat mig bra hittills i livet med att inte ha brutit ett endaste ben i kroppen. Så det skulle inte förvåna mig om den första skidsemestern blir den första att bryta nåt i kroppen. Bara till att acceptera isåfall. Det som inte dödar, gör en starkare. :)


Ser det inte för härligt och roligt ut?

Mycket på G nu

Har precis läst en gammal klasskompis blogg (http://cakedesign.blogg.se/) och det som hon skrivit om nu är sin förlossning för 3 år sedan. Man blir lite tårögd av hennes berättelse, av känslan av att bli mamma. (NEJ! Jag ska inte ha barn!) Men man kan nog inte föreställa sig hur en sån känsla känns förrän man själv är där. Fast det kommer att dröja ett par år till innan jag själv är där. Jag vill vara färdig med mig själv först och känna mig redo till 100, och det är jag inte än.

Igår var jag i Kalmar helt själv och hälsade på mina tjejer. Vi firade vår egen julafton. Gav varandra julklappar och åt tacos och bara mös. Fick en jättefin berlock som man hänger i ett halsband. Står "Älskad vän" på den. Blev riktigt glad! :)Här kommer ytterligare några bilder från kvällenTyvärr blev dessa 4 dom enda bilderna jag vågar lägga upp. Övriga är censurerade och jag blir strypt om dom kommer upp här på bloggen... ;) Men 4 tjejer var vi sammanlagt.

Ikväll bär det av till Nivå för lite fest med innebandyfolket. Ska bli mycket trevligt! :)
Och mellan lördag och söndag har vi dagen D. Då drar vi ett helt gäng upp till Åre. Detta ser jag mycket fram emot! :)

Nytt år, nya utmaningar och nya tag

Det är nog det man lovar sig själv varje år. Man tänker ofta att det här året ska bli mycket bättre än tidigare år. Men blir det verkligen det för alla?
Jag tänker inte på det så mycket. Jag tar det mer som det kommer. Det brukar bli bäst då... Det är iallafall min taktik från år till år :)


Sista dagen på 2010 firade jag och min Fredrik ihop med Niklas, Linn, Martina och Daniel med 3 rätters. Först toast skagen alá Linn, oxkött med potatisgratäng och sallad (köttet var helt perfekt, medium rare, guttigt!) och sedan så avslutade vi det hela med vaniljpannacotta. Sen efter 12-slaget serverades bullen korv för de som var utsvultna. Kan ju säga att grabbarna åt iallafall för det är ju väldigt synd att slänga bullens korv ;)
Något som var synd vid 12-slaget var att det var full storm ute, så vi vågade oss inte ut. Men vad gjorde det när vi hade utsikt över hela skärgården på Saltö.

Och hur gick det med nyårslöfterna då? Kom på mig själv vid 00:02 att jag hade en godisbit i munnen. Jaja, tänkte jag...det kunde ju varit värre. Jag kunde ju lika gärna haft munnen full! Så nu är det fullt fokus som gäller...

Nu bär det av till svärföräldrarna för lite umgänge och mys :) Så God Fortsättning på er!

RSS 2.0