Under mitt duntäcke

Så var det dags! Första inlägget för iår! :) Ligger här i sängen, datorn på magen, under mitt underbara duntäcke och är för lat för att kliva upp. Borde egentligen gå på toa men det är ju så varmt och gott i sängen så jag tror jag stannar här ett tag till...
Tycker det är på tok för mycket snö ute. Brrrr!! Fryser ju som bara den. Var är våren? När kommer den? Vill inte ha mera snö nu. Möttes av 12 minusgrader igår morse när jag gick till jobbet. Ingen höjdare må jag säga. Kylan bara tog tag i kinderna och det gjorde ont! Inte alls skönt. Så därför tar jag mitt eget beslut idag och ligger kvar i min säng, under mitt duntäcke, ett tag till på obestämd tid. :)

Det är en hel vecka sedan jag var på Irland nu. Jisses! Vad tiden går fort! Men vi hade sjukt kul! Och tänk att jag överlevde! ;) Trodde jag aldrig! Trots att det var en hel del festande så överlevde man det och tog sig hem. Man slutar aldrig att förvånas! ;) Det som är jobbigt nu är att jag saknar min lilla Hanna som bara den! ♥ Men hon kommer snart hem och hälsar på. Det gillar jag! :)

Idag bär det av till pappsen. Måste kolla in hans nya projekt (han har renoverat lite hemma) jag som alltid brukar hjälpa honom med det. Men denna gången kom jag undan! ;) Fast jag önskar ändå att jag hade varit hemma så jag kunde hjälpt honom. Renovering och inredning är något jag älskar att hålla på med. Men får väl bli en annan gång.

Undra som en flundra nu om man kanske skulle ta tag i denna dagen också och kliva upp? hmm... näe, jag ligger nog kvar under mitt duntäcke ett tag till...

Kommentarer
Postat av: hanna

Sakna dig med. Måste tyvärr säga att jag kommer först i april.. jag kommer hem under påsken! Men vi är snart där!:)

2010-01-09 @ 20:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0